KPSS 20131 sonuçlarına göre Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan memur, sportif eğitim uzmanı, bilgisayar işletmeni ve antrenörler görevlerine başladılar.
KPSS 20131 sonuçlarına göre Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan toplam 8 memur görevlerine başladılar.
Büyüyen ve gelişen kadrosuna yenilerinide ekleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,son atamalarla kadrosuna dahil ettiği memur(4),sportif eğitim uzmanı(2),bilgisayar işletmeni(1) ve antrenörler(1) kadrosunu güçlendirdi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu'nun katılımlarıyla göreve yeni başlayan memurlar için bilgilendirme ve tanışma toplantısı Spor İl Müdürlüğü Binasında gerçekleştirildi
Yeni atanan memurlarla tanışan Aydoğdu, ''Görevi ve konumu itibariyle oldukça önemli ve güçlü olan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesine hoş geldiniz diyerek, "Spor İl Müdürlüğümüzde insani ilişkiler en üst seviyededir. İl Müdürlüğümüz çok huzurlu bir ortama sahip olduğunu unutmamalı bu huzurlu ortamda İl Müdürlüğümüzü ve Şehrimizi her zaman bir adım daha ileri taşımak için beraber çalışmalıyız. Huzurlu bir çalışma ortamı olmasını diliyorum. İnsanlar yeteneklerine uygun yerlerde çalıştıkları zaman hem daha mutlu olurlar hem de verimli olurlar. Bu düşünce doğrultusunda sizlerle yapacağımız mülakatlar sonrasında yetenek, bilgi ve becerilerinize göre sizlerin görev yerlerini belirleyeceğiz. İnternet çağında yaşadığımız bu önemlerde buraya gelmeden önce çalışacağınız kurum hakkında bir ön bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorum. Saygı, sevgi ve 'Biz' duygusunun hakim olduğu İl Müdürlüğümüzde sizlerin de bu ortama uyum sağlayacağınıza inanıyor ve 'Biz' olacağımızı düşünüyorum. Biz İl Müdürlüğümüz olarak çalışanlarımıza değer vermekteyiz. Heyecanlarınızı, üzüntülerinizi ve mutluluklarınızı bizler sizlerle paylaşıyoruz. Hepinize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi'ne hoş geldiniz diyor, yeni çalışma hayatınızda sizlere başarılar diliyorum." dedi..