KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, ligi ikinci sırada bitireceklerine inandıklarını söyledi.

Avcı, kulüp başkanı Ömer Yağmur, kulüp sportif direktörü Ahmet Bozbey ve diğer yöneticilerin katılımıyla bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Ayhan Avcı, ligde, kupada ve Avrupa'da mücadele verdiklerini belirterek, hedeflerinin her zaman en üst sıra olduğunu kaydetti.

Lige iyi başladıklarını ancak daha sonra şanssızlıklar sonucu mağlubiyetler aldıklarını dile getiren Avcı, şöyle devam etti:

"Şu anda ligde dördüncü sıradayız. Üstümüzdeki Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor'a göre fikstür avantajımız var. Kalan 7 maçımızın dördünü Kayseri'de oynayacağız. Lige verilen aradan sonra takımın havasının olumlu yönde değişeceğini düşünüyorum. Önemli başarıları elde etmiş bir takıma sahibiz. Çok kısa sürelerde çok üst düzey maçlara çıktık. Bu tempoyu yaklaşık 5 ay boyunca yaşadık. Bunun sonucunda sakatlıklar da olunca mağlubiyetler almaya başladık. Ancak tekrar toparlanmayı başardık. Takımımızın ligi ikinci sırada bitireceğini düşünüyorum. Oyuncularımıza güveniyoruz."

Avcı, taraftarlardan kalan haftalarda desteklerini artırmalarını istedi.