KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor) Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarın Canik Belediyespor'la yapacakları maçı kazanarak, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ve Avrupa'da olmak üzere üst üste 2 maçta yenildiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'ndaki USK Prag maçı hariç hiçbir zaman tam kadro oynayamadık. Bu bizde büyük bir eksiklik oluşturdu. Sakatlıktan dolayı sürekli gard değiştirdiğimiz için gelen yeni oyuncular da takımı tanımıyor. Bu sıkıntıyı yaşadık. 5 maçın 4'ü uzatmaya gitti. Canik Belediyespor maçı da kolay bir karşılaşma olmayacak. Ana ne olursa olsun taraftarımız önünde oynayacağımız için kesinlikle ve kesinlikle galip gelmeyi hedefliyoruz. Canik Belediyespor maçını kazanarak, yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle de yeneceğimizi düşünüyoruz. Umarım güzel bir galibiyet elde ederiz."

Bozbey, rahatsızlığı bulunan Janel Mc Carville'in durumunun, yarın netleşeceğini bildirdi. 

Abdullah Gül Üniversitesi-Canik Belediyespor karşılaşması, Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak.