Galatasaray’da yeni başkan Duygun Yarsuvat’ın yönetim listesinde bulunan Abdürrahim Albayrak, seçim sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Abdürrahim Albayrak, seçim sonrasında basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada telefonun çalması ile ilginç anlar yaşandı. Annesinin aradığını söyleyen Albayrak açıklama esnasında telefonunu yanıtlayarak annesiyle konuştu. Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlamaya devam eden Albayrak, kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirerek, "Güzel bir seçim oldu. Herkes burada Galatasaray için, Galatasaray’a hizmet için bu işe soyundu. En başta Duygun hocama ve Alp Yalman hocama teşekkür ediyorum. Böyle sıkışık bir dönemde Galatasaray’a sahip çıktılar. Birlik ve beraberliğin ne olduğunu herkese gösterdiler. Çok mutlu oldum" dedi.

Basın mensuplarının, futbolcuların kendisine mesajını olduğunu iletmesi üzere Albayrak, "Biraz önce yine aradılar. Hepsini çok seviyorum, çok özlüyorum. En kısa zamanda beraber olacağız. Florya’da çorbayı beraber içeceğiz" diye konuştu.