Çanakkale’de oynanan Kadınlar Türkiye Kupası A grubu karşılaşmasında Abdullah Gül Üniversitesi, Adana ASKİ’yi 71-63 mağlup etti. Alınan bu sonuçla, AGÜ grubu lider tamamladı.

Abdullah Gül Üniversitesi Baş Antrenörü Ayhan Avcı, “Biz ve ASKİ bu gruptan çıktık. Amacımıza ulaştık. Bugünkü maçla alakalı, skor harici çok mutlu olacağımız bir konu yok. Bu maç ASKİ’ye daha çok yaradı. Az oynayan oyuncuları iyi mesajlar verdi, onların teknik ekibine. Ama bizim az oyuncularımız iyi ve doğru mesajlar vermediler. Çünkü bence şanslarını iyi kullanamadılar. İyi basketbol oynamadılar. ASKİ bizden daha dirençli daha iyi oynadı. Sonuçta bizim daha tecrübeli oyuncularımız olduğu için, yabancı oyunculardan bahsediyorum, maçı kazandık. Bunun için mutluyum” dedi.

Adana ASKİ Baş Antrenörü Kaan Artun, “Sıralama dün az çok belli olmuştu. Çıkan iki takım olarak bugün formalite denilebilecek bir maç oynadık. Ligin de başlayacağını göz önüne alarak as oyuncularımızı dinlendirme fırsatı olarak kullandık. Diğer oyuncularımın oynadığı basketboldan memnunun. Oldukça iyi bir mücadele ortaya koydular. Fakat kazanamadık. Yapacak bir şey yok. Buradaki hedefimize ulaştığımız için bunu çok dert etmeyeceğiz. Çarşamba günü kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.