PTT 1. Lig’in 7. haftasında Adana Demirspor, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki tarafın teknik adamları maçı değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarı kendilerini çok tatmin etmeyen bir oyun olduğunu söyledi. Eleştirilere de sert cevap veren Karaman, şunları dile getirdi:

“Oyuncularımı, bizleri destekleyen taraftara ve kendilerine inanan insanlara mücadele ederek bir oyun sergiledikleri için teşekkür ederim. Bazı sonuçlara mazeret üretmek için değil ama biz kampa gittiğimizde alt yapıdan götürdüğüm oyuncular ve denemeye aldığım 15 oyuncu vardı. Bu kadro içerisinde sahada 3 tane oyuncu var. Antalyaspor hazırlık maçı yapıyordu o zaman. Onun için bazı gerçekleri bilin. Eleştirebilirsiniz ama oyuncuları sorgulama hakkınız yok. Biz saha içi sorunu kadar saha dışı sorunlarıyla da uğraşıyoruz. Kimse sesini çıkartmıyor. 10 günde toplanan bir takım yıllardır bir aradaymış gibi saygı sevgi içerisinde bir şeyler yapmaya gayret ediyor. Bu camianın bütünlüğü için. Daha iyiye gitmek için gayret göstereceğiz. Arkadaşlarımızın var olan performanslarını daha yukarı çekmeye çalışacağız. Bu kadro eleştirilmeyi değil daha çok desteklenmeyi hak ediyor.”

ANTALYASPOR CEPHESİ

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Adana Demirspor’un ligin en kaliteli ve deneyimli takımlarından biri olduğunu belirterek, "İlk yarı kalemize gelme şansı vermedik. İkinci devre son 20-25 dakika Adana Demirspor’un bizden daha baskılı oynadığını gördük. Böyle değerli bir takımdan deplasmanda alınan bir puanın da değerli olduğunu düşünüyorum. Adana Demirspor takımına baktığımız zaman sahadaki ve kenardaki oyuncularıyla ofansif olarak çok kaliteli bir takım. Bence Adana Demirspor takımı Adanaspor’la beraber bu ligde sonuna kadar iddialı olacaklar. İlk 6’nın içinde olurlar” dedi.