PTT 1. Lig’in 15. haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Osmanlıspor’u 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, göreve geldiği andan itibaren mazeretlerin arkasına sığınmadıklarını belirterek, “Sığınacak olsam o kadar sebebim var ki sizler de çok iyi biliyorsunuz hangi sebepler, hangi unsurlar olduğunu” diye konuştu.

“KUL HAKKI AĞIR VEBAL”

Hiçbir mazerete sığınmayacaklarını vurgulayan Karaman, şöyle devam etti:

“İşimizi yapacağız. Oyuncular işini yapacak, daha çok gayret gösterecekler, daha çok çalışacaklar ve bu mücadeleyi vermeye çalışacaklar. İşin özünde insanların ölümünün de olduğu unutulmamalı. Kul hakkının ağır bir vebal olduğunu unutmamaları gerekiyor. Biz spor yapıyoruz, sporun içinde olanların sporcu duruşu içinde olmaları gerekiyor eğer topluma mesaj vereceklerse. Onun için oyuncuların gösterdiği bu mücadele benim için çok anlamlı. Samimi taraftarımızın bize verdiği destek çok anlamlı. Oynarsınız, kazanırsınız, kaybedersiniz çok önemli değil; dünyanın sonu da değil. Ama bu takım sezon başından beri kazanan takım. Hangi şartlar, hangi pozisyonlarda olduğunu sizler de çok iyi biliyorsunuz.”

OSMANLISPOR CEPHESİ

Osmanlıspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise müsabakanın heyecanlı olduğunu ve her iki takımın da oyuna sonuna kadar asıldığını kaydetti. Maça dair değerlendirme yapan Vural, şunları söyledi:

“Rakibe bakınca 42. dakikada atılan gol bir de 82. dakikada defanstan dönen bir top var. Bize bakınca 2 tane pozisyon kazandık, 2. devrede de 4 pozisyon kazandık ama gol atan galip oluyor. Hakikaten deplasman maçı oynadık. Taraftar temposuyla, şevkle ve tabii ki evinde olan, kazanmak isteyen bir takımın uygulamasıyla. Biliyorduk böyle olacağını. Oyunu kontrolümüzde tutmaya çalıştık. 1. devre nitekim sona kadar devam etti ama bir korner sonucu takımımıza gol oldu maalesef."