PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, lisanslı kulüp ürünlerinin tasarımı, üretimi ve satışıyla ilgili 4 yıllık bir lisans anlaşmasına imza attı. Adana Demirspor Başkan Vekili Ümit Onatça, “Lisanslı ürünlerimizle dört büyükler gibi gelir kaynağına sahip olacağız. Kalıcı gelir kaynağı sağlama yönündeki projelerimize devam edeceğiz” dedi.

Adana Demirspor, lisanlı ürünler konusunda Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden birisi olan Matrak Tekstil ile 4 yıllık bir lisans sözleşmesi imzaladı. Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu ve yönetim kurulu ile Matrak Tekstil Genel Müdürü Ahmet Tunahan Kıvırcık’ın katıldığı imza töreni kulüp tesislerinde gerçekleşti. Kulübe kalıcı ve düzenli bir gelir sağlamak için uzun süredir bir takım görüşmeler yaptıklarını belirten Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, lisanslı ürün sektöründeki uluslararası tecrübesi ve Adana merkezli bir şirket olması sebebiyle Matrak Tekstil’i tercih ettiklerini, taraftarlarına birbirinden güzel ürünler sunacaklarını söyledi.

"ADANA DEMİRSPOR’A DEĞER KATACAK"

Adana Demirspor Başkan Vekili ve Reklam Sponsorluk Sorumlusu Ümit Onatça ise, "Yönetim kurulu olarak kulübümüze geçici değil kalıcı çözümler üretmeyi ve uzun yıllar boyunca sürecek başarılı projelere imza atmayı hedefliyoruz. Bunlardan ilki olan Adana Demir Store mağazalarının açılışı ile ilgili atılan bu imzanın diğer projelerimizin de önünü açacağını ve Adana Demirspor markasına ekstra bir değer katacağına inanıyoruz" dedi.

"KALICI GELİR İÇİN DEV ADIM"

Toplantıya ekibiyle birlikte katılan Matrak Tekstil Genel Müdürü Ahmet Tunahan Kıvırcık da, "Önümüzdeki yıl 75. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan ve Türk futbol tarihinde adı her zaman en yükseklerde yer alan Adana Demirspor’a hizmet vermekten onur duyuyoruz, bu vesileyle şehrimize de yeni bir heyecan ve sinerji katacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. Adana’da doğan ve Adana’da büyüyen bir şirket olduklarını anlatan Kıvırcık, uluslararası lisans tecrübesini Adana Demirspor için her zamankinden daha özverili bir şekilde kullanacaklarını söyleyerek, "Şehrimize, takımımıza ve kendimize güveniyoruz. Adana Demirspor’un başarısı ve herkesin üzerine basa basa dile getirdiği kalıcı gelir hedefi için bugün dev bir adım atılıyor, bu konuda başta mülki amirlerimiz, yerel yönetimlerimiz ve iş adamlarımız olmak üzere tüm şehrimize çok önemli görevler düşüyor. Hedefimiz Adana’daki her eve bir Adana Demirspor ürünü vermek, bunu başaracağımızdan da kuşkumuz yok" ifadelerini kullandı.

Adana’nın en önemli merkezlerinde oluşturulacak satış noktalarından ilk ikisini Aralık ayı içerisinde M1 Tepe’de (Real) ve 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nun altında faaliyete geçeceği, ayrıca internet üzerinden de tüm Türkiye’ye online satış yapılacağı öğrenildi.