Adana Gençlik Stadyumunda oynan müsabakayı Konya Bölgesinden Mustafa Aydın yönetirken yardımcı hakem olarak Mustafa Saraçoğlu ve Mehmet Özdil görev aldı. 
Temsilcimiz Ali Karakaya, Emrah Uçal, Bayram Tekin, Çağdaş Çankaya, M. Ali Koç, Akın V. Kuşçular, Anıl Yıldırım, Hüseyin Ardıç, Sedat S. Tataroğlu, Hüseyin Kuşar, Muzaffer Özcanlı 11 ile sahaya çıktı. Havanın güzel olmasına rağmen zemin çok kötüydü. Bir haftadır yağan sağanak yağmurun etkisiyle tamamen çamura dönen sahada futbolcular ayakta durmakta zorlandılar. Ev sahibi takımın vuruşuyla başlayan mücadelede futbolcular zemin yüzünden büyük efor sarf ettiler. Maçın ilk yarısı oyun kontrolü temsilcimiz 70 Karaman Sporun elindeydi. Akın ve Anıl’ın da katkılarıyla organize ataklar geliştiren temsilcimiz ilk yarının sonlarına doğru Adana Gençlerin defansından seken topu düzelterek yaklaşık 27 metreden kaleye vuran Bayram'ın üst direkten dönen şutunu takip eden Sedat  düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Fakat yardımcı hakemim tartışmalı kararıyla bu pozisyon gol olarak değer kazanmadı. Bu pozisyonun ardından ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısına etkili başlayan temsilcimiz orta sahanın hakimiyetini ele geçirmesine rağmen kontraya yakalanarak kalesinde golü gördü. Kaleci Ali ve futbolcularımızın faul itirazları bir sonuç vermeyince Adana Gençler maçın 56. Dakikasında 1-0 öne geçti.

Golden  sonra daha atak oynayan taraf 70 Karaman Spor, üst üste girdiği pozisyonlardan birinde Sedat kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi geçtikten sonra kendini yerde buldu. Hakem tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Dakika 66da penaltıyı K. Hüseyin gole çevirdi. Skor 1-1 olduktan sonra maç tek kale oynanmaya başladı, son dakikalara gelindiğinde İbrahim’in sağdan getirip sıfırdan yaptığı ortaya ikinci yarı oyuna giren Abdullah altı pasın üzerinde dokunarak kaleye yolladı. Kaleye paralel giden topu B. Hüseyin tamamladı. Fakat bir kez daha gölümüz ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Maçın sonlarında 2 mutlak golü ve kırmızı kartı vermeyen hakem oyunu sertleştirdi. 90. Dakikada bomboş pozisyonda gole giden Bayram’ın düşürülmesine sarı kart çıkartan Hakem Mustafa Aydın tirübünler deki Korsanlar Taraftar grubundan ve futbolculardan büyük tepki aldı. Serbest vuruşun ardından son düdük çaldı ve müsabaka 1-1 sona erdi.  90 dakika boyunca 50 kişilik Korsanlar Taraftar grubu desteği hiç susmadan devam etti. Maç sonunda futbolcuları türübüne çağırarak mücadele için tebrik ettiler.