PTT 1. Lig’de Adana Demirspor’u 2-1 yenen Adanaspor’un teknik direktörü Levent Eriş, sahaya yansıttıkları oyunun meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladıklarını belirterek, “4-5 hafta sonra istediğimiz yerde olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eriş, maçın Adana’ya yakışır bir derbi olduğunu söyledi. Her iki takımın da kazanmayı çok arzuladığını kaydeden Levent Eriş, “Saha içindeki hem Adanasporlu hem Adana Demirsporlu çocuklarımızın hepsi müthiş bir mücadele ortaya koydu. Derbi böyle yaşanmalıdır. Oyuncularımı kazandıkları için tebrik ediyorum. Her iki takıma da bundan sonraki maçlarda canı gönülden başarılar diliyorum. Çünkü her iki takım da bir üst ligi Adana olarak hak ediyor” diye konuştu.

Galibiyetler alarak lig sıralamasındaki yerlerini değiştirmek istediklerini haftalardır vurguladığını hatırlatan deneyimli hoca, “Son 4 haftada da bunu puanlara yansıtıyoruz. Oyun olarak zaten baştan beri iyi mücadele ediyorduk. Artık puanlara da yansıtmaya başlayınca sıralamadaki yerimiz yavaş yavaş değişiyor. 4-5 hafta sonra umarım istediğimiz yerde olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise basın toplantısına maçı kazanan takımın teknik direktörü olarak oturmayı çok arzu ettiğini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti. Maçla ilgili mutlaka analiz yapacaklarını vurgulayan Karaman, şunları aktardı:

“Kaybettiğimiz için üzgünüz. Gelen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Maç başındaki pozisyon ve yediğimiz ikinci goldeki pozisyon da penaltı pozisyonunu ben gördüm, diğer pozisyon da topun dışarıdan çevrildiğini söyledi arkadaşlar. Tabii ki bu tarz maçlarda 2 düdük çok önemli. Bazen hayal kırıklığı yaşayabiliyorsunuz. Kendimiz ile ilgili eleştiri getirmek gerekirse; özellikle yediğimiz 2. golden sonra rakip yarı saha içine daha çok görünen bir Adana Demirspor vardı ama bunun ötesinde çok fazla pozisyon üretemedik.”