Adanaspor, Altınordu maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Turuncu-beyazlı takım son çalışmasını Osman Yereşen Tesisleri’nde bulunan suni çim sahada yaptı. Isınma hareketlerini ardından çift kale maç oynayan takımda, futbolcuların morallerini yüksek olduğu gözlendi. Teknik direktör Levent Eriş saha ve seyirci avantajını kullanarak maçı kazanmak istediklerini söyledi. Hafta başından bu yana yapılan antrenmanlarda futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu vurgulayan Eriş, ’’Son haftalarda skor olarak geriden gelip kazandığımız veya berabere bitirdiğimiz maçlar var. Artık skor alarak rahat kazanmak düşüncesindeyiz. Taraftarlarımıza iyi futbol ve 3 puan hediye etmek istiyoruz’’ dedi.

Takımın tecrübeli oyuncularından Fatih Şen de Altınordu maçının değinerek, "Mücadele gücümüzü 90 dakikaya yaymamız her maçta sonucun değişmesine neden oluyor. Koşan bir takımız ve yenilgiyi asla kabul etmeyip 90 dakika boyunca kazanma adına her şeyi yapıyoruz. Rakibimiz, deplasmanlarda yenemese de yenilmeyen ve beraberlikler alan bir takım. Denizli’ye moralli bir şekilde gitmek istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Antrenmanlara köpeği ile birlikte geldiği görülen Fatih Şen hayvanları çok sevdiğini belirterek, "Hayvanları sevmeli ve onlara zarar vermemeliyiz. Köpeğim Kral sürekli benimle beraber. Doğduğundan bu yana hangi takıma gittiysem onu da beraberimde götürdüm. İzinli olduğumuz günlerde onun bakımı ile ilgileniyor ve eğitiyorum. Takım arkadaşlarımda Kral’ı çok seviyor” ifadelerini kullandı.

Öte yanda turuncu-beyazlı takımda sakatlıları nedeniyle Merthan, Mehmet Sak ve Murat Yılmaz’ın zorlu maçta takımdaki yerini alamayacakları belirtildi.