Lige verilen arada Turuncu Beyazlı takım Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Çatalan Tesislerinde özel bir maç oynadı. Müsabaka 1-1 sona erdi.

Bülent Çenet, Osman Kozan ve Servet Ceyhan’ın yönettiği maça Adanaspor Atilla, Fahri, Abdullah Karmil, Yiğitcan, Mehmet Sak, Samican, Tevfik, Ahmet Dereli, Tiago, Fevzi ve Ergin tertibinde başladı.

Konuk Mersin İdmanyurdu ise Muammer, Servet Çetin, Wederson, Güven, Pedriel, Serkan, Mitrovic, Nakaulma, Futocs, Murat ve Oktay tertibinde başladı.

İlk dakikalarda oyunda Adanaspor üstünlüğü vardı. Samican ve Ergin ile önemli pozisyonlar yakalayan Turuncu Beyazlı takımda Tiago’nun vuruşu da direkten döndü.

28.Dakikada Mersin İdmanyurdu’nun kazandığı penaltı atışını Oktay kullandı ve kaleci Atilla gole izin vermedi.

32.dakikada Fevzi Özkan’ın pasında topla buluşan Ahmet Dereli şık bir vuruşla Adanaspor’u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda Mehmet Sak’ın ağrıları artınca yerini Emre Uğur Uruç’a bıraktı. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda Adanaspor’da Evren,Ozan,Mehmet Boztepe ve Luiz oyuna dahil oldu. İlerleyen dakikalarda Atakan, Yusuf Fırat, Cem, Fatih Şen ve Selçuk’ta görev aldılar.

Mersin İdmanyurdu’nun eşitlik sayısı ikinci yarıda oyuna giren Mahmut Temur’dan geldi.

İkinci yarıda oyuna giren Cem Sultan, zemine takılarak sakatlanması oldu. Ambulans ile hastaneye götürülen genç oyuncunun sakatlığının ciddi olduğu belirtildi.

Maç öncesinde Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile bir araya geldi. Bir süre sohbet eden iki teknik adam lig maçlarında birbirlerine başarı dilediler.

Teknik Direktör Levent Eriş davetlerini kırmayarak Çatalan Tesislerine gelen Mersin İdmanyurdu teknik heyeti yönetici ve futbolcularına teşekkür etti.

Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyen Eriş, ’’Sonucu önemli olmayan bir müsabaka oynadık.Futbolcularımızın psikolojilerini yükselmek ve maç eksiklerini gidermek adına iyi bir müsabaka oldu. Cem Sultan’ın sakatlığına çok üzüldük. Kendisinin en yakın zamanda sahalara dönmesini bekliyoruz. Hazırlık maçında futbolcularımın sahada gösterdiği performansı lig müsabakalarında görmek istiyorum. Pazartesinden itibaren Giresun maçına odaklanacağız’’şeklinde konuştu.