PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, Altınordu karşısında oynanan kötü futbolu Denizlispor deplasmanında telafi etmek istediklerini söyledi.

Eriş, Pazar günü oynanacak karşılaşmada her iki takımın şiddetle puana ihtiyacı olduğunu belirterek, "Belirli bir sıralamanın içinde kalmak için mutlaka puanla dönmemiz gereken bir maç. Zaman zaman takımlar hesapta olmayan yenilgiler alabilir. Orduspor ve Altınordu mağlubiyetlerini alacağımız bir galibiyetle telafi etmek istiyoruz. İnşallah pazar günü sahadan 3 puanla ayrılan taraf oluruz" dedi.

Öte yandan bugün yapılan antrenmanda sakatlığı süren Murat Yılmaz yer almazken U-21 takımla oynanan maçta sakatlanan Emre Uğur Uruç da çalışmayı kenardan izledi. Kaptan Merthan takımdan ayrı düz koşu yaptı. Milli Takımın maçı nedeniyle lige verilen arada tecrübeli futbolcunun takıma katılacağı belirtildi.

Bu arada, son çalışmasını yarın Adana’da yapacak olan kafile öğleden sonra havayolu ile İstanbul’a oradan da Denizli’ye geçecek. Turuncu-beyazlı takımda Selçuk ve Ergin sarı kart sınırında bulunan oyuncular.