Karaman Belediye Spor Bisiklet Takımı, katılacakları Dünya Şampiyonası öncesi Karaman Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

            Belediye Spor Bisiklet Antrenörü ve Bisiklet İl Temsilcisi Barış Ünlü nezaretinde belediyeye gelen sporcuları, Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar makamında kabul etti.

 

Belediye Spor Bisiklet Takımı olarak katıldıkları müsabakalarda başarılı ve iyi bir dönem geçirdiklerini söyleyen Antrenör Barış Ünlü: “19 Eylül 2012 tarihinde Hollanda’da yapılacak olan 2012 yılı Dünya Bisiklet Şampiyonası’na ülkemizden 3 sporcu katılacak. Bu üç sporcunun ikisi Karaman Belediyesi’nin sporcuları. Şehrimiz için gurur verici bir olay. Kocaeli Brisa Spor’dan Ferit Can Şamlı, Karaman Belediye Spor’dan Emre Şahin ve Ferhat Sezer ülkemizi Dünya Şampiyonası’nda temsil edecekler.

Sporcularımız 9 Kasım Pazar günü Slovenya’da bir haftalık kamp yaptıktan sonra 19 Eylül’de Hollanda da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na gidecekler” dedi.

 

Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar ise şampiyonaya katılacak sporcularımızı tebrik etti. Ünüvar, Dünya şampiyonasından takımımızın başarılı bir sonuç elde edeceğine yürekten inandığını belirterek, sporcularımıza başarılar diledi.