Babaoğlu Koleji öğrencisi Gizem Ak, Taekwon-do’da Türkiye 1. si oldu.
Şampiyona hakkında bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün:” Konya'da yapılan okullar arası Türkiye Taekwon-do Şampiyonasında 59 kiloda okulumuz 7-A sınıfı öğrencisi  Gizem Ak,  tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğu okuluna ve Karaman’ a hediye etti. Çok yönlü bir birey olarak okulunda öğrenim gören Gizem, sadece sporda değil resim, şiir ve kompozisyon dallarında da okulunda sayısız birincilikler kazandırdı. 
Babaoğlu Koleji sporda, 48 basketbolcu, 30 futbolcu, 20 voleybolcu, 30 satranççı, 1 milli bisikletçi, 1 milli yüzücü ve 1 milli taekwondocu öğrenci ile ilimizi Türkiye genelinde temsil etmektedir. Akademik yönden Türkiye’ nin zirvesinde yer alan Babaoğlu Koleji sporda da bu başarıyı yakalamak üzere yatırımlarına devam ediyor. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan spor salonumuz ile tesis açığımızı ortadan kaldırıp, başarı çıtamızı yükseltmek istiyoruz.
Müsabakalara Gizem Ak’ı hazırlayarak başarısında büyük pay sahibi olan başta  antrenörü Ali CAN hocamıza, Gizem’e ve ailesine  sonsuz teşekkür ederim.” dedi.