KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor) Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda yarın karşılaşacakları Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımını yenerek, gruptan çıkma iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta geride kalan 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle, 8 puan topladıklarını belirtti.

Çok zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Bozbey, şunları kaydetti:

"UMMC Ekaterinburg çok güçlü takım. Avrupa'nın en iyilerinden biri. Grupta oynadığı 5 maçı da kazanarak gücünü ortaya koymuş bir ekip. Biz de hedefleri olan bir takımız. var. Grupta daha çok maç var, sağlam bir şekilde ilerlemek istiyoruz. Hedefimiz ilk 4 takım arasında yer alarak üst tura adımızı yazdırmak. UMMC Ekaterinburg'u yenerek, gruptan çıkma iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Umarım rakibimize gruptaki ilk yenilgisini tattırırız."

Bozbey, ligde üst üste alınan galibiyetlerin ardından takımın moralinin iyi olduğunu ifade etti.

Taraftardan destek isteyen Bozbey, "Yarınki zorlu maçta onları yanımızda görmek istiyoruz. Onlar her zaman bize destek olup tribünleri doldurdu. Yarın desteğe çok ihtiyacımız olacak. Bu bakımdan taraftarımızdan salonu doldurmalarını istiyoruz. İnşallah, onların desteğiyle güzel bir galibiyete imza atarız" diye konuştu.

AGÜ Spor-UMMC Ekaterinburg maçı, Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu'nda yarın saat 18.00'de başlayacak.