KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarın Hatay Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçı kazanarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan 9 haftada 8 galibiyet ve bir mağlubiyetle ligin zirvesinde yer aldıklarını anımsattı.

Son dönemde alınan galibiyetler dolayısıyla takımın moralinin yerinde olduğunu vurgulayan Bozbey, şunları kaydetti:

"Hatay Büyükşehir Belediyespor ile sezon içerisindeki en zor maçlarımızdan birisini oynayacağız. Ligin önemli takımlarından biri, çok iyi oynuyorlar. Deplasmanda oynayacağız. Hatay Büyükşehir Belediyespor taraftarıyla bütünleşebilen bir ekip ancak biz de lider bir takımız. Hatay Büyükşehir Belediyespor maçından galip ayrılarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Ligde üst üste 7 maçımızı kazandık. Bu galibiyetlerin moral ve güveniyle Hatay'a gideceğiz. İnşallah, yarın galip gelen taraf biz oluruz."

Hatay Büyükşehir Belediyespor-Abdullah Gül Üniversitesi maçı, Antakya Spor Salonu'nda oynanacak ve müsabaka saat 13.00'te başlayacak.