Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 12. haftasında Ali Sami Yen TT Arena Stadı’nda Galatasaray’ın konuğu olacak.

Son hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde tamamlayan yeşil-siyahlılar bugün saat 14.30’da İzmir Adnan Menderes Havalimanından hareket edecek ve İstanbul Sheraton Maslak Otel’de maç saatini bekleyecek. Konyaspor maçında kırmızı kart gören tecrübeli defans oyuncusu Uğur Demirok, kupa maçında cezasını çekmesi ile Galatasaray maçında sahada yer alabileceği bildirildi. Sarı kart cezalısı durumuna düşen Bilal Kısa ile kupa maçında üst adalesinde çekme meydana gelen Merter Yüce, Galatasaray maçında sahada olmayacak.

ACAR: "DUYGU YÜKLÜ BİR MAÇ OLACAK"

Hamza Hamzaoğlu ile 3.5 yıl görev yaptıklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “3.5 yıl görev yaptık, çok güzel ve sıkıntılı günlerimiz de oldu. Profesyonel hayatta her şey olabiliyor. Hamza hocanın önü açıktı, en karakterli hocalarımızın içerisinde yer alıyor. Futbol hayatında başarılar diliyoruz. Hedefimiz puan yada puanlarla dönmek. 3 büyüklere karşı deplasmanda galibiyet alamadık bunu kırmak istiyoruz. Duygu yüklü bir maç olacak” dedi.

MİSAFİR TAKIM BİLETİ 55 TL

Öte yandan Passolig’de açıklanan bilet fiyatlarında misafir takımın 55 TL olduğu bildirildi. Edinilen bilgiye göre ise Akhisar’dan yaklaşık 100 taraftarın ve İstanbul’dan da Akhisarlı taraftarların maça gelmesi tahmin ediliyor.