İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta deplasmanda Torku Konyaspor'la karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un takım kaptanı Hasan Kabze, "İnşallah iyi bir başlangıç yaparız" dedi.

Hasan Kabze yaptığı açıklamada, hazırlık döneminde hem takım arkadaşlarıyla hem kulübü hem de teknik direktör Cihat Arslan'ı tanıma anlamında iyi geçtiğini söyledi. Sezon öncesi çalışmalarını verimli geçtiğini kaydeden Hasan Kabze, "Artık lig haftasına girdik. İnşallah Torku Konyaspor maçıyla iyi bir başlangıç yaparız" dedi.

Hasan Kabze, takım kaptanlığının kendisine verilmesinin Cihat Arslan ve yönetim kurulu kararı olduğunu belirterek, "Daha önce bu görevi yapmıştım ve sorumluluğunu biliyorum. Mevzu takım kaptanlığı değil, biz bir aileyiz, takımda herkes eşittir. Burada önemli olan iyi bir ekip yaratabilmek" diye konuştu.

Son 2 sezon Torku Konyaspor formasıyla mücadele eden Hasan Kabze, Akhisar Belediyespor'la ilk maçında eski takımına rakip olacak. Tecrübeli futbolcu Torku Konyaspor'la 54 lig karşılaşmasında 13 gol kaydetmişti.