ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de Albimo Alanyaspor, Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Serbest koşu, ayak tenisi ve şut çalışmasının ardından tamamlanan idmana sakatlıkları süren Koray ve Kerem katılmadı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, gazetecilere yaptığı açıklamada Kayserispor dışında üst sıradaki takımların puan kaybetmesinin Boluspor galibiyetini çok anlamlı kıldığını söyledi.

Deplasmanda üst üste Osmanlıspor ve Boluspor maçlarından 6 puanla dönmelerinin üst sıraları değiştirdiğini ifade eden Savut, "Kamuoyunda hedefler değişti. Sezon başında ve hatta ortasında düşme adayı olarak bizi gösteren kişiler şimdi şampiyon olarak telaffuz edebiliyor. Kulüp olarak o zaman nasıl düşünüyorsak, şimdi de aynısını düşünüyoruz. Hedefimiz en yukarısı, yapabildiğimizin en yukarısı. Maçlarımızı tek tek ele alıyoruz" dedi.

Kayserispor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını dile getiren Savut, şunları kaydetti:

"Biz de her maçımızı kazanmak için çıkıyoruz. Bu maça da böyle çıkacağız. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız. Eksiğimiz, sakatımız, uzun vadede bilinen Koray ve Kerem dışında yok. Gökalp'in ise hafif sakatlığı var. Onun dışında eksiğimiz, cezalımız yok."