Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı ile ligin kendileri açısından yeniden başlayacağını söyledi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Ersun Yanal ile yeni bir sayfa açan Trabzonspor için lig yeniden başlıyor. Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinin ardından yeni bir hava yakalayan Karadeniz ekibi, Galatasaray karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinin ardından, yaşanan pozitif havadan oldukça memnun olan Trabzonspor yönetimi, Galatasaray maçıyla yaşanan değişikliğin meyvesini almak istiyor.

"YENİ BİR HEYECAN VAR"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Galatasaray maçıyla ligin kendileri açısından yeniden başlayacağını belirterek, "Yeni bir hoca ve yeni bir heyecan var. Hem futbolcular hem bizler şu ana kadarki gelişmelerden oldukça memnunuz. Yapılan bir takım değişikliklerle takımda samimi bir ortam oluştu. Futbolcuların moralleri yerine geldi. Ersun Yanal da oyunculardan memnun. İnşallah bunun meyvelerini Galatasaray maçıyla alırız" dedi.

"YÜZÜMÜZ GÜLSÜN İSTİYORUZ"

Sezon başında göreve getirdikleri teknik direktör Vahid Halilhodzic’e büyük bir umut bağladıklarını ancak alınan saha sonuçlarıyla beklenen başarının bir türlü gelmediğini ifade eden Uzunay, "Önceden antrenmana çıkan futbolcuların yüzleri asık geliyordu. Şimdi daha neşeliler, bizler de yüzümüz gülsün istiyoruz artık. Her hafta stres ve sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Galatasaray maçını kazanarak iyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum. Kaybedilmiş bir şey yok" diye konuştu.

ERSUN YANAL BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, imza töreninde ertelediği basın toplantısını yarın saat 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Bordo-mavili takımın Galatasaray maçı için İstanbul’a hareketinden önce basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Ersun Yanal, gündemdeki konularla ilgili yöneltilecek sorulara yanıt verecek.