İZMİR (AA) - Altınordu Spor Kulübü yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatını 5 lira olarak belirleyerek taraftarlara yeni yıl jesti yaptı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, 30 Aralık Salı günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe’yi İzmir Atatürk Stadı’nda saat 18.00’da konuk edecek Altınordu'nun karşılaşmanın biletlerini satışa çıkardığı bildirildi.

Açıklamaya göre, bilet fiyatlarının kapalı tribün 15 lira, açık tribün 10 lira, kale arkası tribün ise 5 lira olarak belirlendi.

Kapalı ve kale arkası tribünler her iki takım taraftarlarına açılacak, açık tribün ise Fenerbahçeli futbolseverlerin olacak.

- Özkan: "Tüm İzmirliler izlesin"

Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan, bilet fiyatlarını bilerek düşük düzeyde tuttuklarını, Altınordu-Fenerbahçe mücadelesini İzmirli tüm futbolseverlere stadyumda izletmek istediklerini söyleyerek, "Fenerbahçe, ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ispat etmiş çok değerli bir kulübümüzdür. Kendilerini en iyi şekilde konuk edeceğiz. Bizim, Fenerbahçe maçından gelir elde etmek gibi bir düşüncemiz yok. Tek hedefimiz, Türkiye’nin bu önemli iki takımımın maçında tribünlerin dolmasını sağlamak ve çocuklarımıza örnek olacak bir mücadele ortaya koymaktır" dedi.

- Bilet satış noktaları

Maç günü kapılardaki izdihamı önlemek için bugünden satışa çıkarılan biletleri futbolseverler,  Atatürk Stadı gişelerinden, Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’nden ve www.passo.com.tr üzerinden alabilecekler. 

Passolig uygulamasının zorunlu olmadığı turnuvada futbolseverler, TC kimlik numaralarını ibraz ederek belirlenen satış noktalarından alabilecekler.