Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ofspor’u devre dışı bırakıp, ligde zorlu Adanaspor ve Antalyaspor engellerini 3’er golle aşarken, U-21 ve U-19 Ligi’nde mücadele eden kırmızı-lacivertli takımlar da ağabeylerine adeta nazire yapıyorlar.

İki ekip de kendilerinden 2-3 yaş büyük rakiplerle mücadele etmelerine rağmen 9 haftadır liderlik koltuğunu kimselere kaptırmıyor.

U-21 1. Ligi’nde 3 yaş küçük kadroyla mücadele eden Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) U-18 takımı, geride kalan 9 haftada 7 galibiyet 2 beraberlik alırken, topladığı 23 puanla tahtın sahibi oldu. Kırmızı-lacivertliler, bu zorlu seride 22 gol atıp 9 gol yerken, takipçisi Bucaspor’un da 3 puan önüne çıktı. Golcü Fatih Aktay ise rakip filelere gönderdiği 7 golle krallık yarışında 2. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

U-19 Elit 1. Ligi’nde de 2 yaş küçük kadroyla mücadele eden Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) U-17 takımı, 9 haftadan 8 galibiyet ve 1 beraberlik çıkardı. Kırmızı-lacivertliler, bu seriden 25 puan alıp zirveye kurulurken, rakip filelere 25 gol yolladı. U-17’ler kendi filelerinde ise sadece 2 gol görürken, 2. durumdaki Samsunspor’un 2 puan önünde şampiyonluğa doğru yürümeye başladı.