Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri,Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa Tenisi müsabakalarının ardında sona erdi.
16-18 Ekim 2015 tarihleri arasında Kazım Karabekir Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara gençler ve büyükler kategorisinde çok sayıda sporcu mücadele etti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Genç Erkekler kategorisinde Serkan Şakır birinci, İsmail Zahid Özaslan ikinci, Recep Tayyip Önner üçüncü ve Oğuzhan Küçüktürk dördüncü oldu. Büyük Erkekler kategorisinde Kutsi Canevi birinci, Zekeriya Gider ikinci, İsmail Hakkı Demir üçüncü ve Musa Ünal dördüncü oldu. Genç Bayanlar kategorisinde Melike Sultan Ataseven birinci olurken Büyük Bayanlar kategorisinde ise; Nurcan Taşkuyu birinci, Nilgün Çetiner ikinci ve Mukaddes Gümüş üçüncü olan sporcular oldu.
Müsabakalar, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarının takdim edilmesi ve günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.