Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı Teknik Direktörü Ökkeş Böke, “Ankara Engelliler Gençlik karşılaşmasına 3 puan parolasıyla çıkacağız” dedi.

Şahinbey Belediyesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencileriyle dostluk maçı yaptı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi sahasında oynanan karşılaşmayı Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Dursun Gökbudak, akademisyenler ve öğrenciler izledi. Kıran kırana geçen maçta her iki takım da 3’er gol atarak mücadeleyi berabere tamamladı. Şahinbey Belediyesi Teknik Direktörü Ökkeş Böke, yapılan karşılaşmanın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde planladığını fakat maçlar yüzünden ertelendiğini ifade etti. Böke, “Üniversiteli arkadaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Arkadaşlarımız iyi mücadele gösterdi. Her iki takımı da tebrik ediyorum” diye konuştu.

HEDEF 3 PUAN

Ankara Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile hafta sonu oynanacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Böke, “Çok zorlu bir takım ile sahamızda oynayacağız. Ankara Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü iyi bir takım. Fakat biz de çok iyi bir takımız. Sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız ve puanları alacağız” diye konuştu.