Antalyaspor yönetimi ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen teknik direktör Engin Korukır’ı taraftarlar omuzlarda taşıyıp uğurladı.

Antalyaspor yönetimi ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen teknik direktör Engin Korukır, Hasan Subaşı Tesisleri’nden ayrıldı. PTT 1. Lig’in 9. haftasında ilk mağlubiyetini alan Engin Korukır, kulüp binasında eşyalarını toplayarak elindeki Antalyaspor ve Kocaelispor’un atkısı ile dışarı çıktı. Tesis kapısına ’Körfezden doğan güneş, geleceğimizi aydınlattı. Seni çok seviyoruz Engin Hoca’ yazılı pankart asan taraftarlar, Korukır’a sevgi gösterisinde bulundu. Tezahüratlarıyla Korukır’a destek veren taraftarlar teknik adamı omuzlarda taşıdı. Taraftarlarla sohbet eden Engin Korukır, "Antalyaspor dünyanın en değerli takımı, bu futbolcular on numara çocuklar. Sizden istediğim tek şey hakkımı helal etmemi istiyorsanız takımı sonuna kadar destekleyin" dedi.

Taraftarların Kulüp Başkanı Gültekin Gencer’in istifa etmesi yönündeki tezahüratları üzerine Korukır, taraftarları engelledi. Taraftarlara Antalyaspor’un maçlarını izlemeye geleceğini belirten Korukır, kendisinin yerine gelecek teknik direktöre destek vermelerini istedi.