PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Antalyaspor, sahasında Kayserispor’u 2-0’la geçti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, zorlu bir maçta rakiplerini sahalarında yendiklerini söyledi. Sahada zaman zaman iyi zaman zaman kötü şeyler yaptıklarını ifade eden mandıralı, “İkinci yarı geri çekildik. Psikolojik olarak takım etkileniyor. Ama bunun değiştireceğiz. Önemli bir maçı kazandık. Futbolcularım özverili oynadılar. Net skorla rakibimizi yendik” diye konuştu.

TARAFTAR AÇIKLAMASI

Mandıralı, maç sonunda taraftara gitmeyen takımıyla ilgili olarak şöyle konuştu:

"Antalya futbol şehri olmalıdır. Yeri süper lig olması lazım. Taraftar, takımı hem iyi hem kötü gününde destekleyen gruptur. Alanyaspor, karşılaşmasında yapılan kötü tezahüratlar oyuncuları olumsuz etkiledi. Oyuncular da bu haksız eleştirilerden dolayı böyle bir karar aldılar. Taraftar takımın bir parçası olsun. Takımın durumu her ne olursa olsun destekleyen taraftar grubunu istiyoruz. Bir tane Antalyaspor var ve onlarındır. Barışılabilir bir durum. Takımımızın taraftara ihtiyacı var. Bunu düzeltmeliyiz. Onlarda sağ duyulu yaklaşsınlar."

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme zorlu bir mücadele olduğunu belirterek, iki takımın da sahada zaman iyi futbol oynadığını söyledi.

Takımının ikinci yarı daha iyi futbol oynadığını ifade eden Seçme, "Kayserispor ikinci yarıda iyi bir futbol oynayarak mağlup oldu. Hafta içinde sakatlıklarımız vardı. Nobre’nin oyundan çıkması, Okay’ın kırmızı kart görmesi dengeleri bozu. 11’e, 11 oynansa skor müsabaka farklı neticeyle bitebilirdi. Hakem de tüm takdir haklarını ev sahibi ekipten yana kullandı. Kayserispor ancak bu şekilde mağlup edilebilirdi. Ama her şeye rağmen Kayserispor layık olduğu yer olan süper lige çıkacaktır” dedi.