RİZE (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hikmet Vurgun, sezonu lider tamamlayıp ardından play-off mücadelesinde kaybetmeden şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Vurgun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak başladıklarını, lig önce Türkiye Kupası maçları ile kendilerini test edeceklerini anlattı.

Türkiye Kupası D Grubu'nda mücadele edeceklerini, maçların Ankara'da oynanacağını ifade eden Vurgun, "Türkiye Kupası'nda 10 Ocak Cumartesi günü Gayespor, 11 Ocak Pazar günü ise 1907 Kanaryaspor ile karşılaşacağız. Bu maçlar lig öncesi iyi bir sınav olacak. Hedefimiz gruptan çıkmak" dedi.

Vurgun, lige Kastamonu Belediyespor maçı ile deplasmanda yapacakları maç ile başlayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İlk devre sadece sakatlıklar nedeniyle eksik çıktığımız bir maçı kaybettik. İkinci devre maç kaybetmeden ligi lider tamamlamak, play-off'larda ise sonuna kadar mücadele ederek şampiyonluk kupasını Ardeşen'e getirmek istiyoruz. Sporcularımız da her takımı yenebilecek güçte olduklarını biliyor. Bu bilinçle lig boyunca istikrarı koruyup en iyisi olabilmek için çalışacağız."

Avrupa Challenge Kupası'nda 16 takım arasına kaldıklarını da hatırlatan Vurgun, Avrupa'da final oynamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.