ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, geride kalan 21. haftada 3-2 kazandıkları Antalyaspor maçını unuttuklarını, artık Kasımpaşa maçına konsantrasyon sağlamak zorunda olduklarını söyledi.

Arı, kulübün başkan vekili Hüseyin Özgür ile kentte bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor maçında alınan 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Antalyaspor maçı geride kaldı, artık her maçımız final. Sevindik, mutlu olduk. Şimdi daha büyük sevinçleri yaşamak istiyoruz. Bunun için yeni yola çıkmış gibi her maça aynı şekilde hazırlanmak zorundayız" dedi.

Arı, ligde cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, bu maçın da kendileri açısından final niteliği taşıdığına dikkat çekti.

Kasımpaşa deplasmanında da sahadan güzel bir sonuçla ayrılacaklarına inandıklarını dile getiren Arı, "Taraftarımızın desteğiyle bu zorlu maçı da atlatıp geleceğe daha ümitli bakmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz" diye konuştu.

Arı, Kasımpaşa maçı için siyah-kırmızılı taraftarların birtakım organizasyonlar yaptıklarını, stattaki taraftar kontenjanının artırılması için çalışmalarda bulunduklarını belirtti.


- "Şehrin dinamiklerinin de harekete geçmesi gerekiyor"


Camiaya kentin verdiği destekle ilgili soruya, başkan vekili Hüseyin Özgür cevap verdi. Özgür, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, milletvekilleri ve Vali Güngör Azim Tuna'nın Eskişehirspor için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti.

Taraftarın da Eskişehirspor'u canı gönülden desteklediğini anlatan Özgür, şunları söyledi:

"Şehrin dinamiklerinin de harekete geçmesi gerekiyor. Bu dinamiklerden, belediyelerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı kastediyorum. Bu iş bir tek büyüklerimizin, taraftarımızın katkısıyla olmuyor. Başkanımız aynı ama yeni gelen arkadaşlarımızla beraber yeni bir yönetim oluştu. Bizler, hepimiz, elimizden geleni vermeye çalışıyoruz. Eskişehir'deki bazı kuruluşların da canıgönülden bu işlere katkıda bulunması lazım. Bu yönetimimiz, elinden geleni yapıyor. Hepiniz bunu gözlemliyorsunuz, takımımızda çok iyi bir şekilde iyileşmeler var. Bunun için şehrin dinamiklerinden, özellikle kendilerini ve çevresini, kurumdaki üyelerini harekete geçirmelerini diliyoruz."