Yapılan kongre sonunda yeniden başkanlığa seçilen Celalaettin Özcan; yönetim kurulu üyeleri Hacı Arif Yalçın, Coşkun Beyaz, Hasan Hüseyin Omurtak, Durmuş Ali Genç ve Selami Alper Çıtlak ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydogdu’yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Karamanda sporun geleceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunan ASKF başkan ve yönetim kurulu üyelerine İl Müdürü'ne yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Karaman’da eksikliği hissedilen sentetik zeminli sahanın çalışmalarının Yunuskent sahasında başladığını dile getiren Kasım Aydogdu; ‘’ Gençlik ve Spor olgusunun önemine değinerek Karaman’a hizmet noktasında ASKF ye de çok önemli görevler düştüğünü gençlere ve spora hizmet adına bir bütün halinde çalışmaları gerektiğini söyledi. Sarıveliler ve Başyayla ilçelerine de birer adet spor salonu ve Ermenek ilçemize de bir adet sentetik zeminli futbol sahası kazandıracağız. Yeni yetişecek nesillerimiz sporla sağlıklı ve ahlaklı bireyler olarak yetişeceklerdir. Bu bağlamda ASKF ziyaretinden memnuniyetini dile getiren  Aydogdu  bizler zincirin birer halkasıyız birimiz koparsak hizmet noktasında sıkıntı yaşarız. Gençliğe ve spora hizmet noktasında taşın altına hep beraber elimizi koyacağız ve Karaman adına güzel çalışmalar yapacağız’’ dedi.