Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Fikret Ünlü Atış Poligonunda gerçekleştirilen trap-skeet yarışmaları dereceye giren sporcuların belirlenmesinin ardından sona erdi.

17 Mayıs 2015 Pazar günü Fikret Ünlü Atış Poligonunda gerçekleştirilen yarışmaya Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İşkur İl Müdürü Kenan Ateş, Şube Müdürü Aslan Yıldız, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Farklı kategorilerde kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmalar sonunda trap lisanslı dalda; Ekrem Özgün 1’inci, Halil Özgün 2’inci, Akif Arslan 3’üncü, Amatör Trap Dalda; Sefa Barcatayım 1’inci, Oğuz Bölek 2’inci, Erdoğan Tankişi 3’üncü, Amatör Skeet Dalında; Mustafa Oflaz 1’inci, Orhan Barcatayım 2’inci ve Mehmet Kaya 3’üncülük elde eden sporcular oldu.

Çekişmeli ve bir o kadar da zorlu geçen müsabakalarda farklı kategorilerde toplam 65 sporcu mücadele ederken, müsabakalar sonunda bir konuşma yapan Vali Murat Koca;” Hedefi on ikiden vurma deyimini mecaz anlamda kullanıyoruz ama bugün burada gözümüzle şahit olduk atılan hedefe kilitleniyorsunuz ve vuruyorsunuz tebrik ediyorum. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında da yarışmalara katılan tüm sporcuları ve müsabakalarda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Karaman Valisi Murat Koca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İşkur İl Müdürü Kenan Ateş ve Şube Müdürü Aslan Yıldız tarafından verildi.

Şampiyona günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.