Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell 16 Yaş Altı Türkiye Salon Şampiyonasında dördüncü olan genç atletimiz gelecek vaat etti.
İstanbul Aslı Çakır Alptekin Salonu’nda düzenlenen 16 yaş altı Türkiye Salon Şampiyonasına, Atletizm il temsilcimiz Murat Yurdadön ve atletizm antrenörümüz Mevlüt İnanır eşliğinde toplam 10 sporcumuz katılmıştır. Heyecanlı ve zorlu geçen yarışlar sonunda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Eğitim Merkezi sporcularımızdan Seher Akkuş 400 metrede 63.16’lık derecesi ile Türkiye dördüncüsü oldu.  
İki gün süren yarışlarda atletler, madalya alabilmek ve derece yapabilmek için mücadele ettiler. Uzun Atlama yarışmaları ile başlayan ve farklı kategorilerde devam eden 2. gün yarışları, Türkiye Şampiyonası’nı yerinde takip eden atletizm severlere zaman zaman heyecanlı anlar yaşattı.
Turkcell 16 Yaş Altı Türkiye Salon Şampiyonası’nda dereceye giren ve kürsüde yer alan atletlere ödülleri, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen törende verildi.