Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Medipol Başakşehir maçından umutlu olduğunu belirterek, "Yenilmez takım yoktur, futbol bu. Başakşehir maçından mutlaka puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Süper Lig’in 15. haftasında pazar günü kendi sahasında Medipol Başakşehir’i ağırlayacak olan D.G. Sivasspor maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma çalışmasının ardından futbolcular çift kale maç yaptı. Antrenmana izinli olan savunma oyuncusu Carl Medjani katılmazken, hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal ise takımdan ayrı koştu. Süleyman Demirel İlkokulu ana sınıfı öğrencileri de kulüp tesislerini ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara çiçek takdim etti.

Aybaba, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lig lideri ile zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti. Oyuncuların bazı maçlara bakış açısının farklı olduğunu ifade eden Aybaba, "Rakibimizin gücünü ve oyuncu kalitesini biliyoruz, konumları zaten belli. Bizde nasıl tedbir alırız ve maçı nasıl lehimize çeviririz diye çalışıyoruz" dedi.

Futbolda her türlü sonucun olabileceğini yenilmez takımın olmadığını aktaran Aybaba, "Öyle maçlara gidiyorsunuz ki kaybetme ihtimalimiz yok diyorsunuz ama oyun içerisinde farklı şeyler çıkıyor. Bazı maçlarda da çıkmıyor, inşallah öyle bir maç olur. Bu maçtan mutlaka puanla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.