Bursaspor’da, sezon başında kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, Sivasspor’a kiralandı. Kırmızı-beyazlı ekibin ayrıca, İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz’a da talip olduğu öğrenildi.

Yeşil-beyazlı ekibin sezon başında Sivasspor’dan 2 yıllığına kadrosuna kattığı ancak Slovenya’da yapılan kamp çalışmalarına katılmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut, eski kulübüne kiralandı. Slovenya’daki 4. etap çalışmalarına katılmaması sebebiyle teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan milli futbolcu, bir süredir çalışmalarını alt yapı tesisleri olan Vakıfköy Tesisleri’nde sürdürüyordu. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ile uzlaşma sağlayamayan yeşil-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuyu Sivasspor’a 6 aylığına kiraladı. Devre arasına kadar çalışmalarını Sivas’ta sürdürecek olan Aydın, ligin ikinci yarısında Sivasspor’da forma giyecek.

SİVASSPOR İBRAHİM VE FERHAT’A DA TALİP

Öte yandan kırmızı-beyazlı ekibin, Bursaspor’da bekleneni veremeyen ve teknik direktör Şenol Güneş’in raporuyla kadro dışı bırakılan İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz’a da talip olduğu öğrenildi.