AYDIN (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te, yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Murat Kalaycı'nın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda İbrahim Gürdal ve Niyazi Şanlıdağ başkan yardımcılığına seçildi. 

Sayman Mali İşler Sorumlusu Erdal Sakallı, Genel Sekreter Veysel Kılıç, Basın Yayın Medya Sorumlusu ve Genel Kaptan Yüksel Macaroğlu, Tesis ve Stadyum Sorumlusu Cüneyt Subaşı ve Mustafa Yaşar olarak belirlendi.

Altyapı Sorumlusu Yüksel Macaroğlu ve Bilal Alhan, Hukuk İşleri Sorumlusu İlhan Aygüneş, Seyahat Organizasyon Sorumlusu Bilal Alhan, Erdal Sakallı ve Mustafa Yaşar, Kültürel ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Erkan Kaçar, Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Deniz Sarıkan, İaşe, Yardım ve Beslenme Sorumlusu Cengiz Sune ve Yusuf Gezici oldu.

Yeni yönetim kurulunda, Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Macaroğlu, Metin Başaran ve Veysel Kılıç, Taraftar ve Güvenlik Sorumlusu Deniz Sarıkan ve Bilal Alhan olarak belirlendi.

Açıklamada, Akın Güdücü'nün kulüp müdürlüğüne getirildiği, transfer komitesinde ise Erdal Sakallı, Metin Başaran, Yüksel Macaroğlu ve Veysel Kılıç isimlerinin yer aldığı kaydedildi.