Trabzonspor’un ’Komando’ lakaplı savunma oyuncusu Aykut Demir’in vukuatları bitmiyor. Son olarak özel bir hastanede doktor darp eden futbolcunun geleceği için bordo-mavili yönetim masaya oturacak.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi Play-off maçında Rusya’nın Rostov takımıyla oynanan maçta sakatlanarak tedavi sürecine giren Trabzonspor’un ’Komando’ lakaplı savunma oyuncusu Aykut Demir’in vukuatları bitmiyor. 2 Eylül’de Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi binasındaki bir pencereye isabet eden merminin Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir’in tabancasından çıktığı tespit edilirken, savunma oyuncusu bu sabah saatlerinde kız kardeşi D.D’yi kontrole götürdüğü doktor ile kavga etti.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde hasta olan kız kardeşi D.D’yi Medical Park Hastanesi’ne götüren Demir, kardeşinin sağlığı hakkında acil doktorundan bilgi almak istedi. Ancak doktor savunma oyuncusu ile bilgileri paylaşmayınca olanlar oldu. Kendisine kullanılan ifadeler üzerine oldukça sinirlenen savunma oyuncusunun görevli doktora saldırdığı öğrenildi. Araya giren güvenlik görevlilerini de darp ettiği ifade edilen Demir zor sakinleştirildi.

Aykut Demir’in son vukuatı sonrası araştırma başlatan Trabzonspor Yönetimi ise oyuncunun durumunu tartışmaya açtı. Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle stresli günler geçirdiği öğrenilen oyuncunun olaylarla gündeme gelmesi de bordo-mavili yönetimin keyfini kaçırmaya başladı. Trabzonspor forması giyen bir oyuncunun bu tür olaylara adının karışmasından rahatsız olan yönetimin, Aykut Demir’i devre arasında göndermeyi planladığı belirtiliyor.