5-12 Mart 2019 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullararası Yıldızlar Futsal Karaman il birinciliği müsabakaları sonunda erkekler kategorisinde Ayrancı Ortaokulu namağlup şekilde birinci olarak, 11-12 Nisan tarihlerinde Niğde ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Niğde grup maçlarında ise grubunda Aksaray’ı 4-3, Nevşehir’i 2-1 galibiyeti ve final maçında Adana’yla oynadığı maçta uzun süre önde olmasına rağmen maçı kaybederek, 1 mağlubiyet ve güzel futboluyla grubunu 2. olarak tamamlamıştır.

22-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Küçükler Futsal Karaman il birinciliği müsabakaları sonucunda ise yine erkekler kategorisinde abileri gibi tüm maçlarını namağlup şekilde tamamlayıp bu iki kategoride duble yaparak 2 kupanın da sahibi oldu.

Her iki kategoride de üstün bir oyun sergileyen Ayrancı Ortaokulu Beden eğitimi öğretmeni ve futbol antrenörü Refik D.Bolat eşliğinde son 8 sene de bu alana ambargo koyarak birçok başarıya imza atmış Karaman’ı başarıyla temsil etti.