Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) kendisine verdiği 60 gün hak mahrumiyeti ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kendisi hakkında söylediği sözler nedeniyle sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe TV’ye konuşan sarı-lacivertli takımın başkanı Aziz Yıldırım, "Türk sporunda sorunlar çok kimse dile getirmiyor. Herkes günlük konuşuyor. Beşiktaş’ın stadı da bu ülkenin Fenerbahçe’nin stadı da bu ülkenin. Ben olaylara böyle bakıyorum. Ben Süleyman Seba gibi bir isimle beraber aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. O bizim ağabeyimizdi. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. O bana, ben ona güvenirdik. Gerekli yerlerde yetkiyi birbirimize verirdik. Rahmetli Özhan Bey’le beraber üçlü bir dostluğumuz vardı. Şimdi Beşiktaşlılar Süleyman Seba ile övünüyorlar. Kendilerini Süleyman Bey’le eş değer görerek bugün kendilerini de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar" dedi.

"17 SENEDE OLAN HER ŞEYİ BİLİYORUM"

Siyah-beyazlı kulübün Beşiktaş ile ilgili konuştuğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözlemyecekmiş. Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe’nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar. Ben hakeme ’iyi yönetemiyorsunuz, bir daha buraya gelemezsiniz’ dedim diye ceza aldım. Bunu diyemez miyim? Maddi, manevi kayıplarım var. Bunu dile getirmeyecek miyim? 60 gün değil 160 gün ceza versen ne yazar. Haklı olduğum her şeyi dile getiririm. Sağır ve lal olacağız yani. Buna müsaade etmem. Konuşmaya başlarsam altında kalırlar. 17 senede olan her şeyi biliyorum. Siz de kupadan yargılandınız, gittiniz kupayı iade ettiniz. Çıkın söyleyin şike yaptınız mı yapmadınız mı herkes bilsin. Çıkın diyin ’biz şike yapmadık.’ O zaman ben de bir şeyler söyleyeceğim. Bizim arkamıza saklanmışlar nereye gidersek oraya geliyorlar. Fikret Orman’a hiç yakıştıramadım. Varsa gücün sen de in soyunma odasına. İnebiliyorsan in" konuştu.