AK Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve teşkilat mensupları, hazırlıklarını Kemalpaşa Ulucak’ta sürdüren Balçova Yaşamspor’a sürpriz yaparak, takıma moral ve tebrik ziyaretinde bulundu. Antrenmanın sonunda futbolculara baklava ikramında bulunan Yıldırım, teknik heyet ve futbolcularla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak Galatasaray, Eskişehirspor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile eşleşen Balçova Yaşamspor, bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Önce Balıkesirspor, ardından Elazığspor’u eleyerek adını gruplara yazdıran Balçova Yaşamspor’un başarısıyla gurur duyduklarını belirten Ak Parti Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Balçova’nın ismini ülke çapında duyuran takıma destek olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Balçova Yaşamspor’un çok zor bir işi başardığını ifade eden Yıldırım, teşkilat olarak Balçova’ya büyük onur yaşatan takımın yanında olacaklarını vurguladı.

Balçova Yaşamspor’u Kemalpaşa’da ziyaret etmenin kendilerini üzdüğüne de dikkat çeken Yıldırım, “Biz Balçova adını taşıyan takımımızın Balçova’da idmanlarını yapıp maçlarına çıkmasını çok isteriz. Maalesef şu an tesis sorunundan dolayı böyle bir şey mümkün görünmüyor. Balçova’da veya yakın bölgede takımın antrenman yapabileceği büyüklükte çim saha yok. Tesis eksikliği, takımı ismini taşıdığı ilçeden koparmış durumda. Bu yüzden taraftar desteğinden de mahrum kalıyorlar. Takım, adeta gurbete çıkmış durumda" diye konuştu. Yıldırım, iç saha maçlarında da tribünleri dolduracaklarını, Balçova’ya hak ettiği seyirci desteğini sağlayacaklarını söyledi.