Spor Toto Süper Lig 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Başkaşehirspor ile karşılaşacak olan Balıkesirspor hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Kemal Özdeş, taraftarların inancını boşa çıkartmak istemediklerini ifade ederek, "Bizi sevenlere karşı layık olmaya mecburuz. Her maçımız final niteliğinde. Hafta sonu bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, bugün Atatürk Stadyumu’nda yapılan idman öncesi düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçıyla kötü başlangıç yaptıklarını belirterek, "O maçta takımın başında olmak istedim. Ancak maçın içinde oyuncularımın gösterdiği duruş, buna taraftarımızın verdiği cevap benim için kazanım diye düşünüyorum. Önümüzde Başakşehir maçı var. Taraftarımızın bize olan inancını güvenini boşa çıkartmak istemiyorum, takımımla bunu her antrenman öncesi paylaşıyorum. Biraz da bizi sevenlere karşı layık olma zorunluluğumuz var. Herşey biraz daha olağan hale geldi diyebilirim. İki anrenman tamamladık bugün, bir de taktik antrenmanı yapacağız. Kalan maçların her birini artık final niteliğinde değerlendimek gibi bir durumumuz var. Baktığımızda geçtiğimiz hafta itibariyle alt sıralardaki takımların da kötü sonuçlar aldığını görüyoruz. Puan durumunu yok sayıyorum. Her maçı ayrı ayrı değerlendirip, maçı kazanacak durumu sergilemenin önemli olduğunu söylüyorum. Anrenmanlarda arkadaşlarım buna cevap veriyorlar oldukça iyi çalışıyor. Hafta sonu bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hem bizi sevenlerin hem camiamızın umutlarını tekrar canlandırmak istiyoruz" dedi.

Geçen hafta yaşanan tribün desteğinin artarak devam etmesi gerektiğine dikkat çeken Özdeş, "Biz bunu başaracağız diye düşünüyorum, çünkü Türkiye’de diğer kulüplerde olmadığı kadar takımı sahiplenen bir tribün yapısı var. Bu doğal bir süreç. Bunu çalışarak gidermekten başka bir çare yok. Maçı kazanabilmek için gol atmak gerekiyor, gol yememek de önemli" şeklinde konuştu.