13-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Arnavutköy de yapılacak olan Salcano MTB CUP dağ bisikleti yarışları için sporcularımız İstanbul’a gittiler.
Mart ayı içerisinde yine İstanbul Arnavutköy de yapılan dağ bisikleti yarışlarında sporcumuz Selçuk Keskin 3. Olarak büyük bir başarıya imza attı.
Konu ile ilgili olarak Bisiklet İl temsilcisi Barış ÜNLÜ şu açıklamayı yaptı:
“ Yol bisikletinde Türkiye’nin önde gelen 3 ilinden birisi olmayı başardık ve bu başarımızı devamlı hale getirdik. Bu başarımızı dağ bisikletinde de göstermeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda gerekli çalışmaları yapıyoruz ve sonucunu alıyoruz.

4-7 Eylül tarihleri arasında Belediye Spor Büyük Erkek Bisiklet Takımımız ile yol bisikletinde İzmir de derece alırken aynı tarihlerde Şanlıurfa ilinde dağ bisikletinde Gençlik Spor Kulübümüz Türkiye 4. Lüğü almıştır. Karaman ili aynı tarihlerde ülkemizin farklı bölgelerinde bisiklet dalında başarılara imza atmaktadır.

İstanbul Arnavuköy yarışları yabancı olmadığımız ve daha önce kürsü yaptığımız bir yarış. Bir aksilik olmaz ise hafta sonu Karamanlı hemşehrilerimize madalya ile döneceğiz.”