Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm takımı Adana’da düzenlenen yarışlarda küçük erkekler ve yıldız erkekler kategorilerinde takım halinde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attılar.
Atletizm Federasyonu faaliyet programı çerçevesinde Adana’da düzenlenen Küçükler-Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 1. Kademeleri yarışları 2154 sporcunun rekor katılımıyla sona erdi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü atletizm takımı sporcuları, Atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön ve Milli Takım atletizm antrenörü Mevlüt İnanır eşliğinde katıldığı Küçükler-Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi yarışlarında büyük bir başarıya imza atarak Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler kategorilerinde şampiyon oldular. 
Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi yarışlarında Karaman’ın Akdeniz Bölgesi Grubunda yarıştığını belirten Atletizm İl Temsilcimiz Yurdadön açıklamasında, ‘’ Sporcularımızın bizlere böylesine haklı bir gururu yaşattıkları için çok mutluyuz. Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde takım halinde şampiyon olarak çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığını aldığımıza inanıyorum. Sporcularımız aldıkları derece ve başarılar ile kendilerine güven aşılamış ve daha büyük başarılara imza atabileceklerine inanmışlardır. Bizlerde sporcularımıza başarı yolunda her türlü fedakârlığı yapmaya ve onları desteklemeye hazırız ’’ diye konuştu.
Akdeniz Bölgesi Grup Yarışlarında Ferdi sıralamada; 
- Recep Akdağ (3.) 
- Berat Ergil (4.)
-  Yasin Akçakaya (7.) 
- M.Celil Durmaz (11.)
Yıldız Erkeklerde;
- Mustafa Göksel (1.)
- Emre Ören (2.)
- Atilla Muratoğlu (3.)
- Mahmut Göksel (16.)
Küçük kızlarda ise Derya Ateşli ferdi olarak beşinci olmuştur.