Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından Uşak’ta organize edilen sezonun son yarışı 37 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Şampiyona lideri olarak son yarışına çıkan başarılı sporcu Koray Kehya, puan farkını koruyarak şampiyonluğunu ilan etti.

2019 yılında yarıştığı ilk sezonda Türkiye Motodrag Şampiyonu olan Karamanlı sporcu yine şehrimize bir ilki yaşattı. Kehya, 2021 sezonunda ilk defa yarıştığı Supermoto branşında da sezonu Türkiye Şampiyonu olarak kapattı.

Yarış sonrası açıklamalarda bulunan Kehya, şunları kaydetti:

“Öncelikle bu mutluluğu yaşamama destek olan ve beni hiç yalnız bırakmayan tüm destekçilerime, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zor şartlarda başladığımız sezonun bitimine 2 yarış kala, neredeyse yarışları bırakma noktasındayken gelen bir telefonla bu hayalimizi de gerçekleştirme fırsatı bulduk. Karaman’da faaliyet gösteren Ünpa Grup ve Rainbow7 Energy firması sahibi Mehmet Ünal Bey bana ulaşarak destek olmak istediğini söyledi. Bu noktadan sonra her şey çok daha kolay ve çok daha güzel oldu. Ayrıca son yarışta buraya kadar gelerek beni yalnız bırakmadıkları için de Mehmet ve Muzaffer Ünal Bey’e teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya destek olunduğunda neler yapılabileceğini göstermiş olduğum için de çok mutluyum. Umarım şehrimizde başarılı performanslar sergileyen tüm sporcular böyle destek bulabilir ve başarılarını daha üst seviyeye taşıyabilirler.”