Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kayseri Şubesi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Yıldırım, "Bu demokraside olması gereken halkın kulübüne sahip çıkma projesidir. Çünkü Fenerbahçe halkın kendisidir" dedi.

Ahmet Paşa Caddesi Özel Plaza’da yapılan açılışa Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kayseri Şube Başkanı Ahmet Ersin Yaşar ve Fenerbahçe Kayseri Şube üyeleri katıldı. Açılış töreninde konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Güzel bir şube açmışsınız. Yer olarak da güzel. Onun için sizi tebrik ediyorum. ‘En çok üye yapan 5. il olacağız’ diyorsunuz. Ondan dolayı mutluluk duyduğumu ifade edeyim. Bu demokraside olması gereken halkın kulübüne sahip çıkma projesidir. Çünkü Fenerbahçe halkın kendisidir. Öyle kabul ediyoruz. Dün akşamki desteklerle birlikte burada iyi bir destek alacağımızı gördük. Sizlerin yapacağı bu desteklerle Fenerbahçe sportif anlamda da daha büyük başarılara imza atacaktır. Onun için bütün Fenerbahçelileri kulübüne sahip çıkmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe Kayseri Şube Başkanı Ahmet Ersin Yaşar ise, "Şubemizin kurulalı yaklaşık 1,5 ay oldu. Dün gece itibariyle de üye sayımız 80’i geçti. Biz Türkiye genelinde iddialıyız. İnşallah 200 üyeyi 3-4 ay içerisinde toplayıp verdiğimiz sözü tutacağız. Bu konuda arkadaşlarıma güvencim sonsuz" dedi.