Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, "Genç bir takımız inişler çıkışlar olacaktır. Bunu normal karşılamamız gerekir" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu maçında Gençlerbirliği sahasında konuk ettiği Giresunspor’la golsüz beraber kaldı. Bu skorla Başkent ekibi puanını 8, en yakın takipçisi Giresunspor ise 5’e yükseltti. Karşılaşmayı iki takım taraftarlarından yaklaşık 100 kişi izledi. Gol sesi çıkmayan karşılaşmada zeminin bozuk olması da seyir zevkini olumsuz etkiledi.

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Şensoy, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaş ortalaması genç bir takım olduklarını söyleyerek, "Bazı arkadaşları kupada görmek istiyoruz. Ligde oynadığımız maçlarda performansımız nasıl övgüyü hak ediyorsa kupadaki performansımız da yergiyi hak ediyor" dedi.

Genç futbolcuların maça iyi konsantre olamadığını organizasyon problemi yaşadıklarını dile getiren Şensoy, "Tecrübeli futbolcularımızı oyuna dahil ettik ama onlar da sahadaki arkadaşlarına uydular. Yine de kupada yenilgisiz devam ediyoruz ve birinci sıradayız. Genç bir takımız inişler çıkışlar olacaktır. Bunu normal karşılamamız gerekir" diye konuştu.

GİRESUNSPOR CEPHESİ

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de kötü bir zeminde oynadıklarına işaret ederek, iki takımın futbolcularını kutlamak gerektiğini belirtti.

Futbolcuların iyi zeminde güzel futbol oynayamasalar da iyi mücadele ettiğini söyleyen Sözeri, "Ankaragücü de burada oynadığı için zemin bu halde, kimseyi suçlamak lazım. Ligi önemsiyoruz ama kupa da da devam ediyoruz. Grubu ikinci tamamlayarak, tur atlayıp, güçlü bir takımı Giresun’da ağırlamak istiyoruz. Sempatik takım olmak en büyük hedefimiz, oyuncularımız da bunu sahada gösteriyor, işlerine bakıyorlar. Futbola renk katarsak ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.