Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediyespor Basketbol Takımı’na transfer oldu.

Bir süredir faaliyetlerine ara veren Artvin Belediyespor, bir çok önemli başarılı transfere imza atarak lige başladı. Arka arkaya iki galibiyet alan takım ilginç bir transfere daha imza attı. Artvin Belediyespor Kulübü’nün başkanı Zafer İnce ve takımın koçu Bülent Yılmaz’ın basketbola yakınlığı ile bildikleri belediye başkanı Mehmet Kocatepe’yi takıma kazandırmak istediler. Yoğun uğraşların sonunda ikna edilen başkan Kocatepe, takım ile birlikte önce kahvaltı ettikten sonra, takımın antrenmanlarına katıldı.

Artvin Belediyespor ile antrenmanlara başlayan başkan Kocatepe, basketboldaki hünerlerini de gösterdi. Başkan Kocatepe, spora uzak olmadığını, sporun içerisinden gelen bir kişi olarak da basketbola yabancı olmadığını söyledi. Bu yıl basketbol takımının amatör ligde şampiyonluk parolası ile sezona başladığını belirten Mehmet Kocatepe, şampiyonluktan ötede Artvin’de spor sevgisinin artması ve Artvinli gençlerin spora yönlenmesi olduğunu ifade etti. Kocatepe, takımın bazı önemli maçlarında takım koçunun uygun bulması durumunda sahada olmayı arzuladığını söyledi.

Takım koçu Bülent Yılmaz ise bu yıl başarılı işler yapmak ve şampiyon olarak kendilerine güvenenleri mahcup etmek istemediklerini belirtirken, yeni transfer Mehmet Kocatepe’nin de oldukça başarılı bir performans sergilediğini anlattı. Takım kaptanı Tolga Köklen da Kocatepe’nin takıma büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Açıklamaların ardından basketbolculara baklava ikram eden başkan Kocatepe, şampiyonluk için el ele vererek “Şampiyon Artvin” diyerek kararlı olduklarını gösterdiler.