KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 72-70 kazandıkları Galatasaray maçına ilişkin, "Birileri gidecek, birileri gelecek gibi işlerle uğraşırken böyle bir galibiyet almak müthiş değerli" dedi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftar önünde kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çok önemli bir galibiyete imza attıklarını vurgulayan Avcı, şöyle devam etti:

"Çok güzel maç olduğunu düşünüyorum. Seviyesi yüksek iki FIBA Kadınlar Avrupa Ligi takımının oynadığı maçtı. İki taraf da kazanabilirdi, çok ortada bir maç oldu. Kendi açımızdan bakıyoruz, çok sıkıntılar yaşıyoruz son bir aydır. Hala kadromuzla ilgili karar vermiş değiliz. Birileri gidecek, birileri gelecek gibi işlerle uğraşırken böyle bir galibiyet almak müthiş değerli. Oyuncuları tebrik ediyorum, yüreklerini ortaya koydular. Ligde gelmek istediğimiz yer belli. Geçen sezon final oynadıktan sonra aynı şeyi yapmak istiyoruz. Bazı sıkıntılarımız var, umarım çözülecek."

Avcı, takıma verdikleri destekten dolayı taraftara teşekkür ederek, onlardan hep takımın yanında olmalarını istedi.

 

- Galatasaray cephesi

 

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun, maçı hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini savundu.

İyi mücadele ortaya koyduklarının altını çizen Memnun, şunları kaydetti:

"Kazanmak istiyorduk, kötü de oynamadığımızı düşünüyorum. Bu hakemlerle ligin böyle devam edeceğine inanmıyorum. Kulüple de konuşacağım, hakemler böyle devam ettiği sürece, bu ligde büyük ihtimalle antrenörlük yapmayacağım. Bunlar, bu ligin çok altında insanlar. Avrupa şampiyonluğuna oynayan 3-4 takımımız var. Maçın sonunda teknik faul neyin alınganlığı. Profesyonel basketbol oynanıyor, hakaret veya başka bir şey yok. Teknik faulle maç, bir yerden bir yere gitti. Canları sağ olsun."