Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımı sporcuları, 2015 sezonuna Alanya' da yapılan sezon açılışı yarışmaları ile başladı.

Karamanlı bisikletçiler 27 Ocak ve 01 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılan “Sezon Açılışı Bisiklet Yarışmalarında” Karaman’a üç altın madalya ile dönme başarısı göstererek tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı.

Zorlu yarışmanın birinci gününde yapılan yol yarışlarında büyük bayanlar kategorisinde Karaman Gençlik Spor Kulübü sporcusu Semra Yetiş, 68 kilometrelik yarışta 01.56.51’lik derecesi ile Türkiye birincisi olurken, ikinciliği aynı zaman ile Kocaeli Brisa Spordan Cansu Türkmenoğlu, üçüncülüğü ise Sakarya Telekom Spordan Ayşenur Turgut aldı.

Yine aynı gün yapılan genç bayanlar yarışmalarında 68 kilometrelik parkuru Karaman Gençlik Spor Kulübü sporcusu Kader Şahin, 01.56.52 derecesi ile birinci olarak tamamlama başarısını gösterdi. İkinciliği Alanya Aldosk Spordan Büşra Önder alırken, üçüncülüğü ise Yeşil Giresun Spordan Hatice Yılmaz aldı.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ilk gün yarışlarını iki altın madalya ile kapatarak, ikinci güne de aynı amaç ile başladılar. İkinci gün çok ağır ve şiddetli yağış altında yapılan 30 kilometrelik yarışlarda Karaman Gençlik Spor Kulübü sporcusu Semra Yetiş, 53.26 lık derecesiyle birinci olurken, ikinciliği Sakarya Telekom Spordan Ayşenur Turgut, üçüncülüğü ise Antalya Spordan Büşra Kahveci elde etti.

HABER MERKEZİ