Güreş Federasyonu Başkanlığı Faaliyet programında yer alan 23-25 Aralık 2011 tarihleri arasında Kadınlar Türkiye Şampiyonası ve Kulüplerarası 1. Lige Yükselme müsabakaları Yalova ilinde düzenlendi.
Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Erdoğan Taktak nezaretinde ilimiz adına Türk Telekom Spor Kulübü olarak müsabakalara katılan güreş takımı, maçlarda sergiledikleri performanslarla rakiplerine minderi dar ederek  ilimiz adına  bir ilke imza attılar.
Güreşçilerden Ayşegül Topal Türkiye Şampiyonasında 7. olurken, Fatma AKDOĞAN 8. oldu.
Başarıda büyük  paya sahip olan il müdürlüğü güreş antrenörü Erdoğan Taktak; "Kısa zamanda yoğun ve planlı bir çalışma sonucunda Bayan Güreş Takımımız 1. Lige yükseldi. İlerleyen zamanlarda bu başarılarımıza yenilerini ekleyerek yolumuza devam edeceğiz.Bu başarı gelecekte elde edeceğimiz başarıların müjdecisi olacaktır."dedi.
 
Antrenör Taktak;''Ayrıca bu başarıda emeği geçen  İl Müdürümüz Sayın Kasım Aydoğdu'ya, Türk Telekom Müdürü Mehmet Olcar Bey'e ve  manevi desteklerini esirgemeyen il müdürlüğü personeline sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım'' diye sözlerine ekledi.​