Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’nun, 2011 yılında Belediye Spor Kulübü içerisinde oluşturduğu bisiklet takımı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.
    15-17 Mart tarihleri arası düzenlenen Kulüpler Arası Puanlı Bisiklet 100. Yıl Muğla Yol Yarışlarında Karaman Belediye Spor Bisiklet Takımı büyük bir başarı kaydederek genel klasmanda takım halinde 2.’liğe yerleşti. 

    Bisiklet Federasyonu faaliyet programı gereğince Muğla’da 2 gün süren yarışmalarda Büyükler, Gençler ve Masterlar olmak üzere 3 ayrı kategoride 50’ye yakın kulüpten 200 sporcu kıyasıya yarıştı. Özellikle büyüklerde koşulan 121 kilometrelik yarış büyük heyecana sahne oldu. Ağır iklim koşulları altında yapılan yarışmalarda Karaman Belediye Spor Bisiklet Takımı Takım halinde 2.’liği alarak büyük bir başarıya imza attı.
Yarışmalar sonucunda Genel Takım Klasmanında Kocaeli Brisa Spor kulübü ilk sırayı alırken, 2. sırayı Karaman Belediye Spor elde etti.

    Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, takımımızın bu tür başarılara yabancı olmadığını söyleyerek: “Her geçen gün artan başarı grafiğimiz beklentilerimizi ve hedeflerimizi daha da yükseltmektedir. Muğla’da çok kalabalık bir izleyici topluluğu karşısında turnuva düzenlendi. Burada iyi bir derece elde ettik. Yarışları izleyenlerin takımımıza gösterdikleri ilgi ve hayranlığa şahit olduk. Takımımız ilimizin tanıtımı açısından büyük bir özveri ve başarı göstermektedir. Beklentimiz bu başarının uluslararası turlarda da devam etmesidir. Sporcularımızı ve Antrenörümüzü başarılarından dolayı Sayın Başkanımız Kâmil Uğurlu ve belediyemiz adına kutluyorum” dedi.

    Bisiklet İl Temsilcisi ve Bisiklet Antrenörümüz Barış Ünlü de, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ve Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar’a teşekkür ederek: “Bizi bu yarışlarda memnun eden takım halinde çok düzenli, istikrarlı ve profesyonel takım görüntüsü vermemizdir. Bu görüntüsü ve yarıştaki başarısı ile takımımız bütün çevreler tarafından takdir ile karşılanmaktadır. Her geçen gün başarımız artmakta, her geçen gün beklentilerimiz ve hedeflerimiz yükselmektedir. 12-15 Nisan 2013 tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan yarışlarda da başarımızı devam ettireceğiz” dedi.